Alenko, ty jsi rychlá to je super-díky za ten časový rozdíl. Je to hodně, ale řekni mi, kdy vůbec spíš?
Připadá mi, že jsi na netu hodně a v různé doby. I když možná, když mi máme dopoledne, vy máte noc viď?
Tak jsi mě opět překvapila-to co mají sestřičky u vás na hodinu, nemají u nás ani za celý den-(podle mých výpočtů).
Já vím, jak to myslíš, neboj-není to kritika, jenom porovnáváme, na tom nic není.
Máš pravdu zdravotníci a učitelé jsou na tom mnohem hůř než řemeslníci, dělníci atd.-a když porovnáš zodpovědnost a plat obou profesí- no síla- je to téma na hodně dlouho viď? Ale co se dá dělat. Změnit to musí vláda.
Hlavně, že nás práce baví a že lidi se na nás spoléhají, že jim pomůžeme. U nás je ve finále jedno, jestli přijde s pochroumaným zdravím ministr nebo uklizečka, neděláme rozdíly, všichni mají stejnou péči, léky atd.-dneska mi prošlo ambulancí 40 pacientů a neznám jejich profese...
Ale je to fakt, kdyby nám ministr zvedl platy nezlobila bych se.
.
Co ty? Už máš něco vyhlédnutého? Měj se fajn a fakt myslíš, že bychom tě mohli využít k nějakému překladu?