tak slimaky strihat....to bych teda asi nedokazala. Ale zase.....u nas slimaci nejsou., takze nemam duvod se na ne zlobit. Ale radeji bych strihala tesariky kdybyc se jich nebala. Oni totiz desne kousou a jeste k tomu potvory litaji!
Komp spraveny....mam a nemam. Teda na muj komp Misha nesehnal potrebnou soucastku, takze mi postavil komp novej a ptidal k nemu muj starej hard drive, takze nic neni ztraceno...krome Favorites
Jinak jsem porad jeste doma sama ale vypada to ze uz by Kennedy mel prijet koncem zari. Uz teda fakt doufam.
Mishu jsme odvezli s Olinem do Whitehorsu na kollege a bude bydlet na kolejich. Byla jsem se tam podivat, rekla bych moc hezky.....sice malej pokojik, ale postel skrin, umyvadlo, lednicka, u okna stul na kompjuter, vedle otevrena skrin se spoustou policek na knizky, nadobi a podobne (je tam spolecna kuchyne) no a pak jeste velka skrin na obleceni. neni to levne....1500 dolaru za 4 mesice, ale je to primo v arealu skoly a moc se mi to libi.
Misha dostava od Yukonu na studie 800 dolaru mesicne, coz neni vubec spatne. A aby neumrel hlady tak jsem vcera upekla celou sunkum udelala karbanatky, upekla chleba.....a poslala jsem mu to vsechno po znamem na kolej. Takze snad zase na chvilku prodlouzim den jeho smrti hlady.
S tou kapajici vodou jsi mi neco pripomela. To bylo v nasich zacatcich na Bear creeku.
Taky nam zacala protekat voda stropem, vsude jsme meli postavene nadoby na vodu.....a desne jsme se smali, ze mame tekouci vodu. Ale prijemne to nebylo, takze to nakonec Kennedy radeji spravil:) Vyhoda byla, ze jsme nemuseli malovat:)
Te zpate nausnicer je skoda, ja vim, ze to te musi dost mrzet. Ale prece je to dost velke aby to proslo odtokem, ne?
No co nadelas! Dick ti bude muset koupit novy:)
Ja ted nausnice nenosim vubec ale chci si je zase nasadit...Jee to bude bolet!
No jinak....prezivam. Zada porad bolej a obavam se ze lepsi to uz nebude nikdy. Navic....prece musim zvladat celou domacnost....i kdyz teda mizerne. Ale kluci s uklidem rozhodne nepomuzou, ted teda jenom Olin....ale stejne co neudelam to neni. A pro mne jsou nektere veci opravdu tezke....Kennedymy navic odesel laptop takze s nim nemam zadne spojeni, telefon nema....proste drz mi palecky aby uz fakt prijel.
Kartu jsem dostala dik...ale prosim tebe a vsechny co mi pisi: Piste zatim na
kean@post.cz, nepodarilo se mi jeste zprovoznit dost dobre domaci postu. Dostanu se na ni jenom ze stranky meho providera.
Tak hlavne at se ti spravi zadicka.......to ostatni je vedlejsi! A hezkej den!