od AURUM » pát kvě 19, 2006 6:44 am
Alenko,
pochopila jsem to, ze Elsa tu svoji povedenou sestricku ma stale rada. Pro me by prestala existovat v okamziku, kdy se vrhla na Freda jako chobotnice. Jak se ji ta vyhasla hvezda muze podivat do oci? At to vezme pesky pres Aljasku zpatky do Cech, nebo muze zustat na Sibiri a zpytovat svedomi, ktere vlastne stejne nema. Nema ani zadnou moralku a ani ohled na svoji jedinou sestru. Uz si nepamatuji, jestli ma Elsa deti, nebo vnoucata, ale v kazdem pripade muze svoji lasku prenest na nejake male dite v jejim okoli. Hlidala jsem petimesicniho chlapecka a milovala jsem ho snad vic, nez kdysi svoje male deti. Tesila jsem se na neho a kdyz byl vetsi, tak plakal, kdyz jsem od neho odchazela. Jeho maminka z toho byla nestastna, ja taky a to bylo den co den. Jakmile videl, ze jeho maminka prijela, uz se ke mne prilepil a konec. Dneska ma 6 roku, vratila jsem se k nim a je to porad moje nejmilejsi dite. Je to asi i tim, ze jsem tady sama a k nemu jsem se dostala v dobe, kdyz se moje dcera osamostatnila a zila skoro 3tisice km daleko. Bylo mi hodne smutno.
Nevim, z jakeho duvodu by nekdo mel vyhazovat svoje penize za tu pobehlici, to si neumi Elsa v klidu sednout a vzpomenout si, co ji udelala? Vypada to, ze zpatky asi pojede se spolujezdkyni, kdo by si takove pometlo vzal.
Aurum