od Bara » pát čer 02, 2006 9:37 pm
Ahoj Alenko.
Tak nejak se mi do niceho nechtelo. K tomu je i hrozne pocasi, to cloveku naladu neprida. Byla jsem v Nijmegenu v univerzitni nemocnici na pohovoru ohledne experimentu, ktery tam probiha v souvislosti z novym lekem na "lenivy"zaludek a tak podobne. Po poslednim vysetreni jsme se z doktorem shodli na vysledku, ze nejsem nemocna. Podle vsech rozboru neobjevili ale bubec nic. Na jednu stranu jsem rada, ze nemam nic oskliveho (proto jsem to podstoupila) ale tim padem stejne neznam pricinu proc to to tak je. Protoze me nic neboli, verim tomu, ze je to porucha uz jen z tech neprijemnych priznaku. A to mi ver, ze mi to desne zneprijemnuje zivot. Souhlasila jsem s tim, ze budu polykat osm tydnu ten novy lek (neni jeste na trhu) co to udela. Ale protoze je to experiment, muze se stat, ze budu polykat placebo, ja nevim. Ale muzu kdykoliv skoncit. Jo, a zivotu nebezpecne to neni. Protoze takovy novy lek nez uvedou do lekaren, to trva nekolik let, takze nejsem prvni. Drz mi palce aby mi to pomohlo. Musim tabletu spolknout kazdy den pred teplym jidlem a vzdy priblizne ve stejvou dobu.
Jo, ta partaj pedofilu. Neco jsem o tom cetla v novinach. Neber to vazne, je to nejaky zoufalec, potreboval na sebe asi upozornit, vzdyt by ho ukamenovali. Je to velice ozehava a citliva vec. Navic se to stavi i proti zakonum. Never tomu, blbost. Ale je smutne, ze neco takoveho negativnoho obletlo zase cely svet.
Tak zacal vikend, snad se trosisicku otepli, nevim jak mi bude zitra, ale dneska jsem spolkla tu prvni pilulku, je zelena jak brcal, a pry mi muze byt prvni tri dny mdlo. A to uz ted nejakou chvili pocituji, takze to asi nebude placebo, ale opravdova tableta s obsahem - serein. Tahle latka se pouziva u pacientu s depresemi a zaludek je pry dost nervni......i jkdyz ja se nenervuju, vsechno lazo plazo, a bezne starosti ma kazdy. No uvidime.
Jinak Holandsko zije nastupujicim WK ve fotbale, vsechno je oranzove, to je fakt na zblazneni, ono jsou schopni si natrit barak na oranzovo. Fotbal je tu v NL sport cislo 1, tak si to umis predstavit. Nevim jak to ty dva, mozna tri tydny preziju, ale hlavne zdravicko.......