SYŘIDLA a další potřeby - ceny

sýry, jogurty... atd.

SYŘIDLA a další potřeby - ceny

Příspěvekod daniela » pon črc 03, 2006 9:54 pm

Milcom a.s. závod Tábor nabízí pro drobné odběratele tyto druhy syřidel:


název popis Kč / ks balení
LAKTOSIN 1 : 10 000 tekuté pepsinové syřidlo vhodné pro výrobu tvarohu, měkkých a bílých sýrů 41,- lahvička PVC 200 ml
LAKTOCHYM 1 : 5 000 tekuté chymozinové syřidlo určené pro výrobu tvrdých sýrů a sýrů z kozího mléka 81,- lahvička PVC 200 ml

--------------------------------------------------------------------------------

Syřidlo, uchované v chladu a temnu, má trvanlivost 6 měsíců ode dne výroby.

Dále nabízíme pro přípravu kysaných mléčných výrobků v domácnosti:



sušená smetanová kultura k zaočkování 1L mléka 36,- hliníková fólie
sušená jogurtová kultura k zaočkování 1L mléka 36,- hliníková fólie
sušená kefírová kultura k zaočkování 1L mléka 36,- hliníková fólie

--------------------------------------------------------------------------------

Minimální trvanlivost 6 měsíců.

tekutá Camembertská kultura k přípravě plísňového sýra typu Hermelín 60,- 200 ml

--------------------------------------------------------------------------------

Minimální trvanlivost 5 týdnů !

K výše uvedeným cenám účtujeme poštovné. Ceny jsou uvedeny včetně 19 % DPH.

Zboží lze objednávat písemně nebo telefonicky viz kontakty Tábor.
Všechny tyto výrobky posíláme na dobírku, doba dodání 14 dní.


vážení, tohle je OPSANÝ LETÁK -

TADY NENÍ ŽÁDNÁ PRODEJNA,
DOUFÁM, ŽE SE VÁM POVEDE ZVEDNOUT SVÉ ZRAKY NAHORU,
KDE UZŘÍTE ADRESU, KAM SE MÁTE OBRÁTIT...

pochopili?
HURÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Naposledy upravil daniela dne úte kvě 15, 2007 7:24 pm, celkově upraveno 1
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm

PERFEKTNÍ NÁVODY JEDNOHO PANA PROFESORA :-)))

Příspěvekod daniela » pon črc 03, 2006 10:33 pm

POSTUP VÝROBY JOGURTU - http://jaknato.webpark.cz/HTML/Jogurt.html
Labneh (Laban) - jogurtový sýr - http://jaknato.webpark.cz/HTML/Labneh.html
Neufchâtel - nezrající sýr - - http://jaknato.webpark.cz/HTML/Neufchatel.html
Základní recept na sýr z 20l mléka - http://jaknato.webpark.cz/HTML/BasicRec.html
Mozzarella americká - hotová už za hodinu - http://jaknato.webpark.cz/HTML/AMozzarella.html
Blue - sýr s modrou plísní uvnitř hmoty - http://jaknato.webpark.cz/HTML/Blue.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
d@niela
Uživatelský avatar
daniela
Site Admin
 
Příspěvky: 132
Registrován: stř dub 26, 2006 12:10 pm


Zpět na COKOLIV Z MLÉKA

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron
[CNW:Counter]