pomoc pomoc
v noci k nam prisla jeskynka, odnesla si mou hodnou holcicku a podstrcila mi svyho spratka
moji mladsi dceru prepadla oskliva puberta ve veku, kdy jsem to uz skoro necekala (je ji 16). doposud proklamovana a v celku dodrzovana poucka "prichazis-li domu, zanech svou pubertu prede dvermi. az zas budes odchazet, tak si ji tam vyzvednes" ztraci svou ucinnost.
puberta se projevuje permanentnim nas*anim. s nami rodici hovori (pokud se uraci hovorit, nekdy pouze bezslovne hledi) velmi podrazdene jako se slabomyslnym obtiznym hmyzem... ja vim, ze jsem mela byt na neco takoveho pripravena, ale in natura je to dost udesne. starsi dcera (17 let) je v pohode, a tahle mladsi byla vzdycky hodnejsi a milejsi, takze o to horsi je to rana
mladsi synek (14 let) se nastesti zatim projevuje pouze drzkovanim...
miluju betty macdonaldovou. jedna jeji povidka zacina: myslim, ze anglicane jsou velmi civilizovany narod. poslou imogenu do skoly - a poslou znamena z rangunu do anglie ci naopak - ve veku sedmi let a jentaktak ji privezou, kdyz je ji tricet.
tesat tahle slova do kamene
jedna moje kamoska tuhle popisovala rozhovor s jinou svou kamoskou. taky ji licila nejakou prihodu s pubertalnim potomkem.
a kolik je tvymu synovi? zeptala se kamoska
18
no, to je na potrat uz trochu pozde
tato veticka mi momentalne tane na mysli 50x denne
a co vy? podelte se o hruzne zazitky s pubertou.
p.s. pokud jsou vase deti uzasne, roztomile, milujici a chapajici, zalozte si, prosim, vlastni tema