Zhubnout není tak těžké jako udržet si dosaženou nízkou váhu. Proto nikdy žádná dieta nemůže fungovat trvale. Pokud ji vůbec někdo vydrží delší dobu a opravdu zhubne, vrací se následně k původnímu stylu stravování a okamžitě začne zase přibírat. Jediným řešením je absolutní změna životního stylu a životosprávy. Stačí se podívat na štíhlé lidi. Nejsou štíhlí proto, že by drželi nějaké diety. Jsou štíhlí, protože žijí a stravují se jinak než ti obézní. To jsem ale chytrá, že jo?
No jo, ale je to tak. Nejlepší na tom je, že to vím, ale nedbám
Nastala sezóna grilování - a to je můj konec! Kolem osmé deváté večer se cpu opečenými buřtíky a grilovanými steaky. A ještě k tomu pivo. Hrůůůza!
Matýsku, ve kterém obchodě jsi koupil tu zeleninovou šťávu Červená řepa? A je to vůbec k pití? Má to nějakou chuť? A není to přislazené cukrem?
Danielko, nejez jídla, která ti nechutnají. To nemá perspektivu, protože to dlouho nevydržíš. Chuťové pohárky prostě nepřepereš, věř mi
Udělej si jídlo, které ti chutná, ale sněz jenom malou porci. Nebudeš se cítit ošizená. Pokud budeš jíst chuťově nevýrazná jídla, tak se na to brzy vybodneš.
Tak holky ahoj, čtu vás, ale nemám moc čas se zapojovat do diskuze. Tak zas někdy.