od Inka » stř kvě 16, 2007 1:46 pm
Můj syn Martin když byl malej uměl ovlivnit počasí, jak to dělal to nevím, ale teď už to neumí. Přišla na to moje maminka, když si děti jednou vzala na chalupu, obloha černá jak bota, při pohlédnutí bys měl pocit, že bude pršet minimálně tejden, lilo jak z konve, Martin seděl u okna a koukal z něj, kdy už bude hezky, šla okolo maminka a říká mu to je blbý co, že tak leje a on jí říkal, jestli chceš tak já to zařídím, aby bylo hezky a ona na to, tak jo to by bylo fakt prima, tak to udělej. Myslela to samozřejmě v legraci, Martin něco chvíli mumlal u okna, pak přišel a povídá za půlhodiny bude hezky. Maminka koukla, ven nic se nezměnilo, ale za 15 min přestalo pršet a za dalších 15 min vyšlo slunce a celý víkend bylo hezky. Tohle se opakovalo víckrát, tak nevím jestli to vždy byla jen náhoda??
A co se týká geopatogenních zón ty existují, jsou různé, malé a velké. Českou republikou prý vede 7 velkých geopatogenních zón, jsou velké a široké jako řeky, hluboké prý jsou i víc jak 7 metrů do hloubky země. A u kopce Blaníka u Benešova, kousek pod vrcholem v lese je místo, kde se všehcny stékají a vedou společnš do země. Je to místo, kde stačí, aby si houbař na 15 min sednul v tom místě, je tam taková obrovská negativní síla, že zemře. Urřitě bych se jim pokud možno vyhnula, není důvod na nich spát, nebo trávit více času, ovlivňuje to negativně naše zdraví.
Inka